Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Ajutor neașteptat pentru Măruț Giurgiu și copiii lui

0 2

Ajutor neașteptat. Măruț Giurgiu, bărbatul care a fost ajutat de șeful Postului de Poliție Beliș, a primit vizita unor necunoscuți. S-a întâmplat în Săptămâna Mare, când niște străini i-au bătut la ușă. Musafirii i-au adus bărbatului și copiilor acestuia mai multe jucării alimente și bani. Orășenii au decis să facă o faptă bună înainte de Paște, după ce au văzut povestea lui Măruț Giurgiu în publicația noastră, Info Huedin.

Măruț Giurgiu a fost pârât luna trecută că a tăiat din pădurea proprie șase bușteni nemarcați. Avea nevoie de bani pentru a ajunge la copilul său, internat la Spitalul Huedin. Șeful Postului de Poliție Beliș nu a avut încotro și i-a confiscat omului lemnele. Când a aflat pentru ce avea nevoie de bani, agentul a scos din buzunarul propriu 100 de lei și i-a oferit bărbatului.

După ce povestea a apărut în publicația noastră, Info Huedin, oameni cu inimă mare au strâns bani, alimente și jucării, după care le-au trimis prin voluntari la Poiana Horea, comuna Beliș.

Măruț Giurgiu a primit banii, alimentele și jucăriile cu bucurie și le-a mulțumit celor care i-au făcut surpriza. Datorită vizitatorilor neașteptați, copiii lui Măruț au ce pune pe masa de Paște.

Citește și …
VIDEO – Șeful Postului de Poliție Beliș i-a impresionat pe localnicii din Poiana Horea. Gestul omului legii, fără comentarii

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata