FOTO – Accident grav pe trecerea de pietoni de la Penny

FOTO – Accident grav pe trecerea de pietoni de la Penny

Un teribil accident rutier s-a produs miercuri seara în Huedin. Un bărbat care traversa strada regulamentar, pe o trecere de pietoni, a fost spulberat de o autoutilitară. În urma impactului, bărbatul a fost proiectat câțiva metri pe asfalt și a rămas inconștient.

Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni din fața supermarketului Penny, pe DN1 E60, în jurul orei 21:00.

La fața locului a intervenit un echipaj medical, dar și polițiștii și criminaliștii. Medicii Serviciului Județean de Ambulanță Cluj au preluat victima și au transportat-o de urgență la Spitalul Orășenesc Huedin. Medicii de aici încearcă să-l salveze pe bărbat, starea acestuia fiind critică.

Martorii la tot evenimentul spun că șoferul autoutilitarei nu l-ar fi văzut pe bărbatul care traversa strada din cauza unui tomberon pentru haine, amplasat chiar în buza trecerii de pietoni.

„Conducătorul unei autoutilitare nu ar fi acordat prioritate unui pieton care s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii. Victima a fost transportată în stare gravă la spital”, precizează Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

 

Categories: Local

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*