Ultimate magazine theme for WordPress.
profit

ACTUALIZARE – Desfășurare de forțe la Șaula, persoană găsită într-un puț

0 36

Este desfășurare de forțe la această oră, 17:50, în localitatea clujeană Șaula. Pompierii, ambulanța și polițiștii sunt la un caz care se anunță a fi destul de dificil. O persoană a fost găsită prăbușită într-un puț.

În apelul efectuat către 112 se menționa că persoana găsită în puț s-ar putea să fie decedată.

Salvatorii alături de anchetatori și un echipaj medical au ajuns de puțin timp la fața locului.

ACTUALIZARE 19:10

Într-o curte din localitatea Șaula, într-un bazin de apă dezafectat, a fost găsit cadavrul unui bărbat de 65 de ani. Macabra descoperire a fost făcută de către doi vecini ai bărbatului decedat. Cei doi bărbați le-au declarat anchetatorilor că nu și-au mai văzut vecinul de duminică, iar azi au mers în vizită la el și l-au găsit mort în curtea casei, în acel bazin.

La fața locului au intervenit polițiștii, criminaliștii, dar și un echipaj medical. Medicii sosiți nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Criminaliștii efectuează la această oră, 19:10, cercetarea la fața locului, în vederea continuării anchetei începute odată cu apelul la 112.

Deocamdată nu se știe dacă vorbim de un accident nefericit, o crimă sau o sinucidere. Rezultatele primare ale anchetei vi le vom prezenta în cursul zilelor următoare.

Carmen Jucan – IPJ Cluj

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat într-un cămin de apă dezafectat. Polițiștii au stabilit identitatea persoanei, fiind vorba despre un bărbat de 65 de ani, din localitatea Șaula. În acest moment, la fața locului se află o echipă complexă de cercetare și se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili exact cum a survenit decesul bărbatului”, precizează Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Cadavrul va fi transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei.

foto: arhivă

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata