Ultimate magazine theme for WordPress.
profit

Cum va fi vremea în Huedin la început de săptămână

0 34

Veștile specialiștilor de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Nord sunt bune pentru primele trei zile din săptămâna 19-25 iunie. Meteorologii precizează că vremea va fi în general frumoasă în zona Huedinului, dar cu mici excepții în anumite localități din zona de munte va ploua puțin.

Luni, temperaturile vor urca până la 26 de grade Celsius în Huedin și zonele apropiate orașului. Noaptea, temperaturile se vor situa între 10 și 13 grade Celsius.

De marți, spun specialiștii, în unele zone vremea se poate schimba.

„Marți, temperaturile urcă până la 27 de grade Celsius, iar noaptea minimele coboară până în jurul valorilor de 10-13 grade Celsius. Precizăm că în anumite zone de munte, după-masa, există șanse de averse de ploaie.

Miercuri, la fel, vreme frumoasă cu temperaturi ce ajung până la 27 de grade Celsius. Minimele nopții se vor situa între 12-15 grade Celsius. Trebuie precizat, din nou, că șansele de ploaie în zona de munte, miercuri după-masă, sunt mai ridicate”, ne-a declarat Ciprian Pușcaș, meteorolog de serviciu la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Nord .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata