Ce a scris Lorant Kudor Duka după ce a aflat că merge la pârnaie: „Niciodată nu am ascultat când trebuia”

Ce a scris Lorant Kudor Duka după ce a aflat că merge la pârnaie: „Niciodată nu am ascultat când trebuia”

După ce a aflat că va merge la pușcărie, ucigașul cu BMW – Lorant Kudor Duka a lăsat pe Facebook un mesaj adresat părinților. Tânărul arată că nu a învățat nimic din ultima greșeală și spune că acum (n.r. în momentul în care a aflat că va merge la închisoare), și-a dat seama de ce a făcut. Pentru că a ucis cu mașina o bătrână nevinovată, judecătorii de la Huedin i-au dat lui Duka pedeapsă cu suspendare. Procurorii s-au enervat când au văzut decizia și au făcut apel, iar judecătorii Curții de Apel Cluj i-au dat ucigașului 2 ani și 11 luni de închisoare cu executare.

Tânărul arată prin mesajul său că nu și-a ascultat părinții și spune că nu a învățat nimic din ultima greșeală. De altfel, Lorant Kudor Duka s-a comportat după uciderea bătrânei ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acesta avea o viață activă pe rețelele de socializare, iar după ce a scăpat din arestul la domiciliu s-a urcat abuziv într-o autospecială de poliție și și-a făcut mai multe selfie-uri sfidătoare, după care le-a pus pe Facebook. Nici cluburile de noapte nu au fost neglijate de Duka după ce a omorât-o pe bătrână.

În 27 aprilie Lorant Kudor Duka a pătruns cu autoturismul pe contrasens și a omorât o femeie, pe strada Fildului din Huedin. Ucigașul nu a oprit să vadă dacă o mai poate ajuta pe biata bătrână și și-a continuat drumul, câteva sute de metri, cu cadavrul pe capotă. La ieșire din Huedin acesta a făcut cu mașina manevre stânga-dreapta și așa s-a debarasat de cadavrul femeii. Polițiștii au aflat că autovehiculul condus de Duka nu avea drept de circulație în România.

„La finalul oricarei experiente din viata mea, atat buna cat si rea, mereu am ajuns la vorbele parintilor. Si as vrea sa ma ierte pentru ca niciodata nu am ascultat cand trebuia, ci abia dupa ce m-am dat cu capul de toti peretii, am realizat ca aveau dreptate. Exista acea vorba cum ca „Oamenii invata din greseli, doar oare cand gresesc invata?”, ci vorbind despre mine, tin sa fiu sincer: N-am invatat nimic din ultima greseala. Si astazi abia mi-am dat seama cata dreptate au parintii si ca fiecare „prostie” pe care mi-o spun, este numai spre binele meu pentru a-mi feri corpul de orice pericol, cat si sufletul de o alta dezamagire. Imi pare rau ca in ultima perioada am neglijat total parerea lor si am aruncat cuvinte usturatoare la adresa lor, insa si atunci ii iubeam la fel de mult ca si acum, dar nu stiam sa o arat. Ei ai fost, sunt si mereu vor fi, singurele persone care ma vor ierta si accepta indiferent de cate greseli adun la „bord” si ma vor iubi neconditionat. Ei nu au facebook sa vada aceasta postare, poate pentru ca din nou sunt mult prea ocupati muncind tot pentru a nu-i lipsi nimic „copilului” care niciodata nu stie sa aprecieze cu adevarat ceea ce altii nu indraznesc nici macar sa viseze. Va iubesc mult.. si nu vreau vreodata sa fiu pusa in situatia de a regreta faptul ca nu am stiut sa apreciez lucrurile la timpul lor sau sa citesc cu lacrimi in ochii cum ca „Omul aprecieaza valoarea lucrurilor abia dupa ce nu le mai are” si sa ma regasesc pe deplin in acest citat. Sa stiti ca oriunde m-ar duce drumul vietii, mereu ma voi intoarce la voi, dragii mei parinti..

Mi-as dori sa ma exprim mai concret prin cuvinte, insa mereu cand vine vorba despre ei, ma invaluie o emotie si cu greu imi pot stapani lacrimile. Mama, tata, in ciuda faptului ca nu am reusit sa ma ridic de fiecare data la nivelul asteptarilor voastre, mereu am fost sigura de un lucru si acela este ca va iubesc enorm si nimeni, niciodata nu va putea sa-mi ia aceasta putere”, scrie ucigașul cu BMW în mesajul adresat părinților.

Citește și …
FOTO – Lorant Kudor Duka sfidează Poliția după ce a omorât o bătrână și a fugit cu cadavrul ei pe capotă
Citește și …
Lorant Kudor Duka, ucigașul cu BMW, trimis după gratii la Gherla. Judecătorii din Huedin l-au lăsat liber, cei din Cluj-Napoca nu au acceptat așa ceva și l-au închis imediat
Citește și …
DOCUMENTUL OFICIAL, din dosarul procurorilor, care arată cum s-a petrecut accidentul din luna aprilie, când Lorant Kudor Duka a ucis o femeie și a gonit cu cadavrul pe capotă

Categories: Local

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*