Caz șocant la Aghireșu Fabrici, în prima zi a Anului Nou

Caz șocant la Aghireșu Fabrici, în prima zi a Anului Nou

Prima zi a Anului Nou, 2018, a fost una cu ghinion pentru un bărbat din Aghireșu Fabrici. Acesta a ajuns la spital după ce a primit mai multe lovituri în cap. Victima ar fi încercat să aplaneze un conflict, numai că agresorul l-a lovit în cap cu o bucată de lemn, dar a folosit și pumnii, scrie ZiarulClujean.ro.

Scandalul a început luni seara, în prima zi a Anului Nou, în Aghireșu Fabrici. Un bărbat din Aghireșu Fabrici, extrem de agresiv, se bătea cu un localnic. Cu spirit civic, un alt bărbat a intervenit în încăierare  pentru a aplana conflictul. Agresorul și-a lăsat prima victimă și a trecut la agresarea clujeanului care nu voia decât încetarea scandalului. Negru de furie, scandalagiul a pus mâna pe o bucată de lemn și l-a lovit în cap pe localnicul cu bune intenții.

În urma loviturilor primite, cu lemnul și pumnii, victima s-a dezechilibrat și a căzut. O ambulanță l-a preluat pe bărbatul rănit și l-a transportat la spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal. Procurorul de caz este cel care face încadrarea faptei. Dacă se constată că viața cetățeanului cu spirit civic a fost pusă în pericol, agresorul poate fi cercetat pentru tentativă de omor.

Categories: Zonal

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*