Bărbat găsit mort într-o casă de pe strada Avram Iancu. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Bărbat găsit mort într-o casă de pe strada Avram Iancu. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Trupul fără viață a unui bărbat a fost găsit, duminică dimineața, într-o locuință de pe strada Avram Iancu din Huedin. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbatul decedat de ore bune.

Duminică dimineața, la locuința bărbatului a fost chemat un echipaj al ambulanței. Medicii au constatat că decesul bărbatului a survenit de câteva ore bune. Corpul acestuia prezenta deja pete cadaverice.

Polițiștii au fost chemați de urgență la imobilul în care a fost găsit bărbatul și au demarat o anchetă. Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj spune că în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

„În cursul zilei de luni am dat număr unic în dosar, fapta fiind de ucidere din culpă. Primele date arată că decesul bărbatului se datorează intoxicației cu monoxid de carbon, dar nu ne putem pronunța până la finalizarea expertizei medico-legale. Această expertiză urmează să ne spună concret cum a decedat bărbatul”, declară pentru INFO Huedin, Petru Secan, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin.

Bărbatul urmează să fie înhumat în cursul zilei de astăzi.

Categories: Local

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*