Angajații Biroului de presă al IPJ Cluj și-au luat concediu. Informații, când revin ei

Angajații Biroului de presă al IPJ Cluj și-au luat concediu. Informații, când revin ei

Reprezentanții Biroului de presă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, acum trei la număr, nu sunt de găsit de la începutul weekendului. În ciuda faptului că în acest sfârșit de săptămână s-au petrecut multiple incidente și erau obligați să comunice, purtătorii de cuvânt s-au încăpățânat și nu au răspuns la telefoanele de serviciu, la care trebuie să răspundă non-stop, pentru asta sunt plătiți.

Multiple accidente rutiere, dar și unele incidente care țin de siguranța cetățenilor s-au petrecut sâmbătă și duminică în județul Cluj. Contactați pentru a oferi lămuriri despre aceste nefericite întâmplări, purtătorii de cuvânt din cadrul IPJ Cluj nu au răspuns la telefoanele de serviciu, chiar dacă am insistat.

Și nu suntem răutăcioși, dar rolul lor este de a comunica imediat, cu scop preventiv, pe orice eveniment din competența polițiștilor.

Sorina Man, stânga – fiind cea mai nouă în ale comunicării, comisarul șef Daniel Graur, mijloc – șeful Biroului de presă a IPJ Cluj, totodată mâna dreaptă a inspectorului șef Ciprian Miron și Carmen Jucan dreapta, se pare că și-au luat liber în acest weekend, toți trei fiind obișnuiți să dea informații care s-au petrecut cu câteva zile în urmă.

Categories: Județean

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*