Aghireșu Fabrici, „periat” de zeci de polițiști după articolul nostru. Ce au constatat

Aghireșu Fabrici, „periat” de zeci de polițiști după articolul nostru. Ce au constatat

Polițiștii din Huedin și posturile arondate Secției 8 Poliție Rurală Huedin s-au trezit din somnul nepăsării după articolul nostru în care arătam cum un sat întreg este terorizat de o bandă de hoți care fură de la mâncare până la mașini.

Despre Aghireșu Fabrici vorbeam în acel articol publicat în data de 22 iunie, el poate fi citit dând click AICI. A doua zi după publicarea articolului, aproximativ 40 de polițiști au demarat verificări.

„În perioada 23- 25 iunie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin și din posturile arondate, au desfășurat acțiuni pe raza de competență, în comuna Aghireșu, pentru prevenirea faptelor antisociale, pe linie de ordine publică și rutieră.

În cadrul acțiunilor au fost legitimate aproximativ 100 de persoane și au fost verificate 67 de autovehicule. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 35.000 de lei. 24 dintre acestea au fost aplicate pe linie de rutieră, iar 8 pe ordine publică. În cadrul acțiunii a fost constatată și o infracțiune, este vorba de un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice, alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, depistat în timp ce conducea un autovehicul”, ne-a declarat Sorina Man, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Citește și …
Minor bătut grav la Aghireșu Fabrici. A fost CONFUNDAT cu un hoț

Categories: Zonal

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*